header_aanhanger

NET ZOALS ONDERHOUD AAN UW AUTO IS ONDERHOUD AAN UW AANHANGWAGEN OF PAARDENTRAILER VAN BELANG OM DE CONDITIE ERVAN OPTIMAAL TE HOUDEN. MIDDELS PREVENTIEF ONDERHOUD VOORKOMT U ONVERHOOPTE TECHNISCHE PROBLEMEN EN BIJKOMENDE EXTRA KOSTEN

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen of paardentrailer en bevordert de verkeersveiligheid. Een defect aan uw aanhangwagen of paardentrailer kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Onderhoud daarom uw aanhangwagen/ paardentrailer regelmatig.

NIET VERPLICHT, WEL AAN TE RADEN:

Een aanhangwagen of paardentrailer in technische topconditie zorgt dus voor veilige deelname aan het verkeer voor u en uw medeweggebruikers. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor, dat u niet voor verrassingen komt te staan. In Nederland geldt geen wettelijk verplichte keuring voor aanhangwagens of paardentrailers, maar de verzekeringsmaatschappij zal in het geval van ongelukken wel willen weten of er sprake is geweest van deugdelijk onderhoud. Mede daarom adviseren wij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Onderhoud trailers & aanhangwagens nodig? U kunt u bij ons terug voor verschillende soorten werkzaamheden.

WAAROM AUTOBEDRIJF KAMSTRA?

Door onze kennis en expertise kunnen we u helpen bij het onderhoud. Maak een online afspraak of neem contact met ons op en we helpen u graag. Altijd snelle service en persoonlijk contact.