Header_uitlijnen_3

Als uw auto niet goed uitgelijnd is, kan dit zorgen voor problemen zoals oncomfortabel weggedrag of scheve slijtage van de wielen. Hierdoor slijten uw banden sneller of moet u onnodig vaak corrigeren. Dit leidt tot een hoger brandstofverbruik en kan zelfs leiden tot vermoeidheid achter het stuur. 

Merkt u dat uw auto tijdens het rijden op een rechte weg met weinig wind afwijkt naar één kant? Dan is de kans groot dat uw auto niet goed is uitgelijnd. Het is belangrijk om dit probleem aan te pakken zodat u veilig op de weg kunt.

WAT IS UITLIJNEN?

3D uitlijnen is de juiste methode om weer veilig de weg op te kunnen en verdere slijtage te voorkomen. Het belang van uw auto uitlijnen heeft niet alleen te maken met veiligheid, maar ook met rijcomfort. In het ergste geval moeten er door de opgelopen slijtage nieuwe banden onder de auto gezet worden en deze moet alsnog uitgelijnd worden. U verlengt de levensduur van uw auto door het goed uitlijnen van de auto. Bij Autobedrijf Kamstra heeft alle materialen en technieken in huis om uw auto snel te repareren, zodat u snel weer veilig de weg op kan.

Hoe komt het dat uw auto scheef trekt?

Er zijn verschillende redenen waarom uw auto scheef trekt tijdens het rijden. Soms kan het zijn doordat u door een kuil bent gereden of een stoep heeft geraakt, waardoor de uitlijning van uw auto niet meer recht is. Tijdens het uitlijnen van de auto zorgen we dat uw auto weer perfect rijdt. Zo kunt u onbezorgd blijven rijden.