automaatbak_spoelen

AUTOMAAT BAK SPOELEN

Om uw automaat in goede staat te houden is het belangrijk om uw automaatbak te spoelen. Bij het verversen van olie blijft er altijd oude olie in de automaatbak zitten. Bij het spoelen of 'flushen' van de automaatbak wordt de oude olie in de automaat vervangen door nieuwe olie. Ook wordt er tijdens het spoelen reinigingsmiddel toegevoegd, zodat al het vuil en slib uit de automaat gespoeld wordt.

Vakgarage Kamstra beschikt over een geavanceerde spoelautomaat met een krachtig reinigingsproces waarmee onze professionals in de werkplaats uw automaatbak spoelen, reinigen en voorzien van verse vloeistof. Het spoelen gebeurt op een dynamische manier waarbij de oude vloeistof in combinatie met een krachtige reiniger door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, wordt gepompt bij een draaiende motor. Door tijdens het spoelen alle versnellingen van de automaat te bedienen wordt het volledige systeem van A tot Z gereinigd.

WAAROM UW AUTOMAATBAK SPOELEN?

Het spoelen van de automaatbak wordt gezien als preventief onderhoud. Heeft u last van een automaat die slecht schakelt, slipt, bonkt of heeft u last van een schommelend toerental? Dan kan het spoelen van de automaatbak mogelijk deze klachten oplossen. Als deze tussen de 50.000 en 100.000 kilometer wordt gespoeld, wordt de kans aanzienlijk kleiner dat er technische problemen ontstaan. Zo houdt u langer plezier aan uw auto en bespaart u kosten.

Vakgarage Kamstra heeft alle mogelijkheden in huis om uw automaatbak te spoelen. Maak direct een afspraak en houdt uw auto in perfecte staat.