Header_camper_3

ONDERHOUD CAMPERS EN CARAVANS

“NAAST AUTOTECHNIEK ZIJN WIJ OOK GESPECIALISEERD IN CARAVAN- EN CAMPERTECHNIEK. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD VAN ALLE MERKEN CARAVANS EN CAMPERS”

Op vakantie met een veilig en comfortabele caravan of camper. Dat zorgt ervoor dat u uitgerust op vakantie. In onze goed uitgeruste werkplaats zorgen wij dat u uitgerust op vakantie kan. Is uw camper of caravan toe aan reparatie of onderhoud? Wij zorgen dat deze gerepareerd wordt.  Heeft u speciale wensen? Dan zoeken wij samen met u naar een manier om het realiseerbaar te maken. Door onze expertise in camper & caravan onderhoud kunnen wij uw altijd helpen bij reparatie.

WAAROM CAMPER EN CARAVAN ONDERHOUD?

U wilt niet langs de kant staan met een kapotte camper of caravan, al helemaal niet tijdens uw vakantie. Door onderhoud aan uw camper of caravan uit te voeren, blijft deze in perfecte staat. Autobedrijf Kamstra helpt u met het repareren en onderhouden van uw camper of caravan. Wij kunnen zelfs uw camper APK keuren, zodat u zorgeloos op vakantie kan. Door te zorgen dat uw caravan in goede staat blijft, heeft u meer plezier en kunt u meer kilometers maken.

WIST U DAT:

Ook voor campers winterbanden verplicht in veel wintersportlanden, zoals Duitsland en Zwitserland. Check ook of uw winterbanden niet te oud zijn. Voor alle banden geldt: de kans op klapbanden neemt na zes jaar flink toe. Weet u niet zeker hoe oud de banden van uw camper zijn? Zoek op de band naar de ‘DOT-code’. Dit is een combinatie van vier cijfers. Bijvoorbeeld 3214. De eerste twee cijfers staan voor de week van de productie, de laatste twee voor het jaar.