header_motorrivisie

REVISEER UW MOTOR OF VERSNELLINGSBAK VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

Heeft uw motor of transmissie schade en werkt deze niet meer? Dat is vervelend. Als reparatie niet meer mogelijk is, is de kans groot dat deze vervangen moet worden. Deze reparatie is niet goedkoop. 

Een goed alternatief hiervoor is het reviseren van de motor of transmissie. Ook als de motor een flink aantal kilometers heeft gereden is reviseren een goede optie. Bij een motor of bak revisie wordt het volledige motorblok of de transmissie uit elkaar gehaald. Alle onderdelen in de motor of transmissie worden gereinigd en gecontroleerd.

Waarom is uw motorblok of transmissie reviseren een goed idee?

Bij de revisie van uw motor versnellingsbak worden alle onderdelen nagekeken. Alle onderdelen worden gereinigd en versleten of bijna versleten onderdelen worden vervangen. Hierdoor is uw motor of transmissie weer als nieuw en zorgen we dat u weer vele jaren kan genieten van uw auto. Gereviseerde onderdelen zijn zo goed als nieuw in vergelijking met het vervangen van een tweedehands onderdeel. In veel gevallen is het reviseren van de motor of versnellingsbak goedkoper dan het laten plaatsen van een volledig nieuw exemplaar.

Kamstra is uw specialist in motor en transmissie revisie.